Halmstadmilen

Vi vill tacka alla löpare, sponsorer och publik för Halmstadmilen 2018. Anmälan för nästa år öppnar inom kort.

Resultat – så gick det i Halmstadmilen 2018

Här ser du resultatlistan.

PM – 2018: Informationsblad

Här finner du all information du behöver inför Halmstadmilen 2018.

PM – Halmstadmilen 2018

Alla löpare får gratis biljett till HBK – Jönköpings Södra

Vi bjuder alla som springer Halmstadmilen på en gratis biljett till matchen mellan HBK och Jönköpings Södra den 2 september.

Anmäl dig till Halmstadmilen nu!

Snart dags för Halmstadmilen 2018

Snart är det dags för årets upplaga av Halmstadmilen! Än är det inte försent att anmäla sig! Vi löper från Örjans Vall och vidare upp på Norra vägen in mot stan. Du fortsätter på Brogatan och förbi Stora Torg. Efter detta springer du vidare längs Nissan och tillbaka till Örjans vall.

Anmälan stänger den 27 augusti. Efter det går det endast att efteranmäla sig på plats till en något högre kostnad, i mån av plats.

Måndagen den 27 augusti skickas PM ut till alla löpare med information om vad som gäller på tävlingsdagen.

Var med på löparfesten du också!

Anmälan för 2018 är öppen!

Anmälan för Halmstadmilen 2018 är öppen! Loppet går av stapeln lördagen den 1 September. Anmäl dig redan idag och påbörja träningen direkt!

Detta är Halmstadmilen

Som elitförening inom fotboll är HBK starkt sammanknippat med motion och hälsa. Det var en av många anledningar till att vi, i samarbete med huvudpartnern Fem Hjärtan Fastigheter, valde att starta Halmstadmilen – ett lopp som startar och slutar på Örjans vall efter en sväng i city och upploppet längs vackra Nissan.

För de mindre 6-12 år finns ett lopp på ca 2 km.

Tillsammans vill vi skapa ytterligare en folkfest i Halmstad. Kan det dessutom bidra till att Halmstad blir en friskare stad i det långa loppet är mycket vunnet.

Låt hjärtat vara med!

 Loppet runt en kort film

2014 start

Välkommen till Halmstad

Halmstad är destinationen med något för alla – en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar vår fyra mil långa kust. 10 golfbanor, kanotvatten, 200 km cykelväg och flera sporter på elitnivå är annat som lockar den aktive och hälsosamma. Stadskärnan är gemytlig och här varvas personliga butiker med ett charmigt krog- och kaféliv. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Dessutom är konsten närvarande överallt med inslag av bland annat Milles och Picasso.

För dig som planerar att komma och springa Halmstadmilen, passa på och ta till vara av vad destinationen har att erbjuda.

För mer information gå in på www.destinationhalmstad.se eller ring och boka din vistelse genom Halmstad Turistbyrå 035-120200.