Anmälan för 2018 är öppen!

Anmälan för Halmstadmilen 2018 är öppen! Loppet går av stapeln lördagen den 1 September. Anmäl dig redan idag och påbörja träningen direkt!

Snart öppnar anmälan för 2018!

Snart öppnar anmälan till halmstadmilen 2018! Fredagen den 10:e November öppnar vi upp anmälan.

Loppet går av stapeln den 1 september. Håll utkik här på hemsidan och på facebook för att få senaste nyheterna kring loppet.

Tack för i år!

Halmstadmilen 2017 är avslutad. Tre lyckade lopp i 10, 5, och 2km där många glada löpare gick i mål på ett soldränkt Örjans Vall. Arrangören vill passa på att tacka alla som sprang, alla som hjälpte till runt banan som flaggvakter, i sekretariat, målområde m.m., samt ett stort tack till alla sponsorer.

Ha en bra höst, fortsätt träna på, så syns vi säkert igen 2018!

Bästa hälsningar,
Arrangören

Halmstadmilen

Som elitförening inom fotboll är HBK starkt sammanknippat med motion och hälsa. Det var en av många anledningar till att vi, i samarbete med huvudpartnern Fem Hjärtan Fastigheter, valde att starta Halmstadmilen – ett lopp som startar och slutar på Örjans vall efter en sväng i city och upploppet längs vackra Nissan.

För de mindre 6-12år finns ett lopp på ca 2 km.

Tillsammans vill vi skapa ytterligare en folkfest i Halmstad. Kan det dessutom bidra till att Halmstad blir en friskare stad i det långa loppet är mycket vunnet.

Låt hjärtat vara med!

 Loppet runt en kort film

2014 start

Välkommen till Halmstad

Halmstad är destinationen med något för alla – en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar vår fyra mil långa kust. 10 golfbanor, kanotvatten, 200 km cykelväg och flera sporter på elitnivå är annat som lockar den aktive och hälsosamma. Stadskärnan är gemytlig och här varvas personliga butiker med ett charmigt krog- och kaféliv. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Dessutom är konsten närvarande överallt med inslag av bland annat Milles och Picasso.

För dig som planerar att komma och springa Halmstadmilen, passa på och ta till vara av vad destinationen har att erbjuda.

För mer information gå in på www.destinationhalmstad.se eller ring och boka din vistelse genom Halmstad Turistbyrå 035-120200.