Halmstadmilen

Tack för i år!

Halmstadmilen 2019 är över. Klicka här för att se resultaten! Vill du se bilder från loppet? Klicka här.

Resultatlista – Gissa din sluttid

Resultatlista – Halmstadmilen 2019

PM för Halmstadmilen 2019

På nedan länk finner du ett PM inför Halmstadmilen 2019. Där finns mycket viktig information inför loppet.

PM – Halmstadmilen 2019

Anmälan till Halmstadmilen stängd – men du kan efteranmäla dig

Anmälan till Halmstadmilen är stängd, men du kan fortfarande efteranmäla dig i mån av plats, till ett något högre pris. Klicka här för att komma till efteranmälan!

Axel laddar upp inför Malmö Triathlon med Halmstadmilen

Axel Rosencrantz, som fyller 17 år i år, tävlar i vanliga fall triathlon. Men på lördag ställer han upp i Halmstadmilens femkilometerslopp; som lite träning inför Malmö Triathlon som går av stapeln en vecka senare.

Det finns flera anledningar till varför Axel Rosencrantz valde att ställa upp i Halmstadmilen i sommar.

– För att få till en bra sista hårdträning i lopp innan Malmö Triathlon som går veckan efter. För att få springa snabbt, det är en bana som passar mig bra. Så jag ska försöka slå personbästa. Sen har jag aldrig sprungit Halmstadmilen förut, så jag tänkte prova, berättar Axel Rosencrantz.

Klicka här för att läsa hela intervjun med Axel!

Snart är det dags för Halmstadmilen!

Nu är det bara några dagar kvar tills Halmstadmilen går av stapeln i härliga sommarstaden Halmstad. Vi hoppas på en riktig folkfest med många deltagare och en härlig publik som hejar fram löparna hela vägen in i mål. Anmäl dig här innan det är för sent!

Elitlöpare satsar på att vinna Halmstadmilen

Han har deltagit i både VM och EM, och har ett par medaljer från SM. David Nilsson satsar nu på att vinna Halmstadmilen.

– Jag har hört talas om Halmstadmilen för något år sedan, att det är ett ganska nystartat lopp. Jag tycker alltid det är kul att få göra några mindre tävlingar i Sverige, för annars tävlar jag rätt mycket utomlands. Då är det kul att springa lite mer lokala lopp i lite mindre städer, för att få nya upplevelser. Sen är tanken att jag ska springa Berlin Marathon i höst, och då passar det att få in lite kortare väglopp, så det är någorlunda likt och så man inte bara tävlar på bana, säger David Nilsson om varför han valde att ställa upp i Halmstadmilen.

Klicka här för att läsa hela artikeln om David Nilsson.

Bosse trotsar hjärnblödningen – springer Halmstadmilen igen

2014 vändes Bosse Bengtssons liv upp och ner då han drabbades av en hjärnblödning. Nu, fem år senare, kommer Bosse springa Halmstadmilen för fjärde gången och samtidigt samla in pengar till Neurofonden. Klicka här för att läsa hela artikeln om Bosse, och om hur du kan stötta Neurofonden och samtidigt springa Halmstadmilen!

Nytt år, nya möjligheter – anmäl dig till Halmstadmilen nu

Är du en av alla som bestämt sig för att starta 2019 på ett hälsosamt sätt? Kanske ska du äta bättre och träna mer. Då kan du passa på att anmäla dig till Halmstadmilen! Loppet går av stapeln den 27 juli – så det är hög tid att anmäla sig och börja träna direkt! Klicka här för att anmäla dig till Halmstadmilen 2019. Här kan du läsa mer om loppen.

Anmälan för 2019 är öppen!

Anmälan för Halmstadmilen 2019 är öppen! Loppet går av stapeln lördagen den 27 juli. Anmäl dig redan idag och påbörja träningen direkt!

Resultat – så gick det i Halmstadmilen 2018

Här ser du resultatlistan.

Detta är Halmstadmilen

Som elitförening inom fotboll är HBK starkt sammanknippat med motion och hälsa. Det var en av många anledningar till att vi, i samarbete med huvudpartnern Fem Hjärtan Fastigheter, valde att starta Halmstadmilen – ett lopp som startar och slutar på Örjans vall efter en sväng i city och upploppet längs vackra Nissan.

För de mindre 6-12 år finns ett lopp på ca 2 km.

Tillsammans vill vi skapa ytterligare en folkfest i Halmstad. Kan det dessutom bidra till att Halmstad blir en friskare stad i det långa loppet är mycket vunnet.

Låt hjärtat vara med!

 Loppet runt en kort film

2014 start

Välkommen till Halmstad

Halmstad är destinationen med något för alla – en skön mix av puls och småstadscharm, salta stränder och lugna fiskevatten. Flera stränder, förutom välkända Tylösand, kantar vår fyra mil långa kust. 10 golfbanor, kanotvatten, 200 km cykelväg och flera sporter på elitnivå är annat som lockar den aktive och hälsosamma. Stadskärnan är gemytlig och här varvas personliga butiker med ett charmigt krog- och kaféliv. Evenemangsstaden Halmstad stoltserar med ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året om. Dessutom är konsten närvarande överallt med inslag av bland annat Milles och Picasso.

För dig som planerar att komma och springa Halmstadmilen, passa på och ta till vara av vad destinationen har att erbjuda.

För mer information gå in på www.destinationhalmstad.se eller ring och boka din vistelse genom Halmstad Turistbyrå 035-120200.