Halmstadmilen smälter samman med årets upplaga av Laxacupen

Den 25 – 28 juli 2019 går Laxacupen av stapeln. Turneringen fyller 40 år och nytt för 2019 är att cupen kommer ha ett övergripande hälsotema och att Halmstadmilen kommer flyttas till 27 juli.

Under cupen kommer det därför att erbjudas hälsosam mat, träningspass för alla åldrar, seminarium (inom kost- och träningslära) och ett aktivitetsområde där barnen kan röra på sig och ha roligt. Nytt för 2019 är också att Kombihallen kommer att bli turneringens hjärta där vi samlar utställare, informationscenter och restaurang på ett och samma ställe.

För att få in ännu mer hälsofokus kring cuphelgen kommer även Halmstadmilen 2019 att äga rum samma helg. Den 25 juli spelar dessutom HBK en Superettan-match mot Brommapojkarna och alla spelare och besökare är varmt välkomna att se matchen på Örjans vall.

Välkomna!